Homlokzati állvány bérlés

Homlokzati állványaink stabilak, az egyes elemek precízen illeszkednek egymáshoz. Az állványok alkalmasak külső és belső terek felállványozására, így akár a homlokzati, akár a mennyezeti munkák is könnyedén kivitelezhetőek róluk.

További információ

Gurulós állvány bérlés

Ha fontos a mobilitás, a rugalmasság és a stabilitás, az elérni kívánt munkafelület pedig nem követel meg egy fix homlokzati állványt, akkor önnek a Horváth Állvány gurulós állvány megoldásaira van szüksége! Győri állványkölcsönzőnkben minden igényt kielégítő gurulós állvány portfólióval várjuk. Kérdése van, tanácsra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További információ

Mobilkerítés bérlés

Mobilkerítéseink moduláris felépítésűek, a két részből álló szerkezetek könnyedén egymáshoz csatolhatóak, összekötve stabilak, de külön külön könnyen mozdíthatóak.

További információ

Létra bérlés

Lépcsőn is felállítható, faltól eltartó, széles talpak, gumitalp csúszásgátló, földelve, vastag falú, 4,1m összecsukott méret, 3 részes, pótfellépő, szárhosszabbító Krause létrák.

További információ

Bérelni szeretne?

Online ajánlatkérő űrlapunk segítségével, pár kattintást követően elküldheti felénk a bérlési igényét. Ez követően pár órán belül emailben vagy telefonon megkeressük és tájékoztatjuk a részletekről.