Gurulós állványok a ház körüli munkáktól a nagyberuházásokig

Ha fontos a mobilitás, a rugalmasság és a stabilitás, az elérni kívánt munkafelület pedig nem követel meg egy fix homlokzati állványt, akkor Önnek a Horváth Állvány gurulós állvány megoldásaira van szüksége! Győri állványkölcsönzőnkben minden igényt kielégítő gurulós állvány portfólióval várjuk. Kérdése van, vagy tanácsra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ház körüli kisebb munkák? Hobbi állványok!

A hobbi állványokról bármit elérhet 7 méter magasságig. Az állványtípus nagy előnye, hogy akár szűk helyeken is felállítható, könnyen mozgatható. Ideális kisebb ház körüli munkákra, növények metszésére, beltéri helyiségek festésére, villanyszerelésre. Összeszerelése egyszerű és gyors.

További információk: >> Hobbi gurulós állványok <<

Biztos támasz a nagy magasságokban is – Profi szimpla állványok!

KProfi szimpla állványainkat akár 14 méteres magasságig is építheti és nem kell attól tartania, hogy egy óvatlan mozdulat, vagy egy széllökés következtében eldől a szerkezet. A munkafelületen akár 2 személy is kényelmesen elfér és még a szerszámoknak is marad hely. Építkezésekre, ipari beruházásokra ajánljuk.

További információk: >> Profi szimpla gurulós állványok <<

Dupla szélesség, gyorsabb munka – Profi dupla állványok!

14 méteres magasságú, 250 cm x 135 cm széles munkafelületű profi dupla állványunk minden igényt kielégítő megoldást kínál az építkezéseken. Akárcsak szimpla testvére, dupla gurulós állványunk is dőlésbiztos kitámasztókkal rendelkezik, nagyméretű kerekei menetesen állíthatóak.

További információk: >> Profi dupla gurulós állványok <<